Soğuk Oda Sistemleri İle Narenciye Sarartma

Soğuk Oda Sistemleri İle Narenciye Sarartma

Narenciye ürünlerinde fizyolojik hasarlar fazla gördüğünden dolayı...

Soğuk Oda Sistemleri en çok narenciye sarartma işleminde, işlemi kolaylaştırmasından dolayı tercih edilmektedir. Narenciye ürünlerinde fizyolojik hasarlar fazla görüldüğünden dolayı bu ürünler sağlıklı bir şekilde Soğuk Oda Sistemleri içerisine alınarak bu hasarların oluşması engellemektedir.  Bu tarz ürünlerin kabuk rengi, klorofilin kromoplasta dönüşümü ve klorofilin azalmasına eş olarak karotenoid ile yeşilden turuncuya dönmektedir.

Bu tarz narenciye ürünleri hasatın ardından çok bir değişime uğramadıkları için sarartma işlemi için tüketime hazır bir zamanda hasat edilerek uygun kullanım koşullarında saklanmalıdır. Bu uygun kullanımları Soğuk Oda sayesinde kolayca yapabilen tüm firmalar hem ürünlerin hızlı bir şekilde sarartılmasına yardımcı olmakta hem de sağlıklı hasarsız bir şekilde tüketiciye ulaşmasına imkân sunmaktadır. Soğuk Hava Deposu gıda sektörünün artık vazgeçilmez cihazları arasında yer almaya yeni yeni başlamıştır.

Bu değişime ısrarla ayak uydurmaya çalışmayan firmalar ise devamlı zarara uğramakta ve ürün kaybını en yüksekten yaşamaktadırlar. Lakin artık değişime direnmeden sağlıklı bir şekilde tüketiciye ürünlerini ulaştırmak isteyen firmalar bu sistemler sayesinde oldukça çok kâr elde etmekte ve tüketicinin dilediği zaman ürünleri sağlıkla alabilmelerine imkân sunmaktadır.

Sizler de Soğuk Oda Sistemleri alıp ürünlerinizi güvenle saklamak ve tüketiciye öyle ulaştırmak istiyor iseniz hemen firmamızla iletişime geçmenizi ve size en uygun cihazlarımızı almanızı tavsiye etmekteyiz.

WhatsApp chat WhatsApp Danışma Hattı