Soğuk Oda Kapıları Genel Özellikleri Nedir?

Soğuk Oda Kapıları Genel Özellikleri Nedir?

Soğuk oda kapıları ısı kaçaklarını önleyebildiği için ürünlerin hasar almasını ya da kullanılamayacak hale...

Soğuk oda kapıları 1. Sınıf malzemeden üretilen ısının içeriden dışarıya ve dışarıdan içeriğe etki etmesini engelleyen temel yapı malzemeleri arasında yer almaktadır. Çünkü soğuk hava deposu sistemlerinde en büyük ürün bozulma sebepleri kapı içerisinden geçen ısılar sebebi ile gerçekleşmektedir. Bu sebepten dolayı ürünlerin daha kolay muhafaza edilmesi yapılan kapıların özelliklerinden meydana gelmektedir.

Ancak kullanılacak kapılar da yapılacak işin niteliğine göre seçilmelidir. 6 çeşit kapı özelliği bulunmaktadır. Sürgülü kapı, menteşeli soğuk oda kapısı, monoraylı soğuk oda kapısı, tek ve çift kanatlı bar kapıları, çift kanat menteşeli soğuk oda kapısı, endüstriyel menteşeli kapı olarak hazırlanan ürünlerimiz tamamen özel olarak müşterilerin taleplerine göre imal edilmektedir.

Soğuk oda kapıları ısı kaçaklarını önleyebildiği için ürünlerin hasar almasını ya da kullanılamayacak hale gelmesini önlemektedir. Ancak soğuk hava deposu kapılarında ısı köprülerine ve yalıtıma dikkat edilmesi gerekmektedir. Kapı contasının yapışma riskine karşı rezistans kullanılarak bu durumun engellenmesi sağlanmak zorundadır.

General soğutma sistemleri olarak özel olarak imal ettiğimiz her ürün doğru kullanım şekli ve düzenli bakımları ile müşterileri memnun etmekte ve herhangi bir sorun yaşamalarına engel olmaktadır. Sizin de soğuk oda kapıları ihtiyaçlarınız var ise ya da bu konu da arayış içerisinde iseniz firmamız ile iletişime geçerek soğuk oda kapıları ve sistemleri hakkında bilgi alabilirsiniz.

 

WhatsApp chat WhatsApp Danışma Hattı