Üstün Güvenlikli Soğuk Oda Kapıları

Üstün Güvenlikli Soğuk Oda Kapıları

Soğuk odaların doğru bir şekilde çalışması için içerisinde farklı sistemler oluşturulmaktadır...

Soğuk oda sistemleri arasında önemli bir yeri olan kapılar, birçok sektörde kullanımı en gerekli sistemlerden biridir. Özellikle tıbbi ürünler ve gıda ürünleri için kullanılan soğutma sistemleri üstün güvenlik sağlayan kapılara ihtiyaç duymaktadır. Ortamın ısı seviyesinin stabil düzeyde tutulabilmesi için yalıtımı sağlayan kapılar kullanılmaktadır. Bu şekilde korunmayan ürünlerin uzun süre saklanması mümkün olmamakla beraber, üreticiyi ciddi şekilde zarara uğratmaktadır.

Soğuk odaların doğru bir şekilde çalışması için içerisinde farklı sistemler oluşturulmaktadır. Soğuk oda kapıları da bu ekipmanlardan biridir. Ürünlerin muhafaza edileceği odalarda uygun ısı seviyesinin korunabilmesi için üstün performanslı kapılara ihtiyaç duyulmaktadır. Bu kapılar doğru malzemelerden üretilmediğinde ne yazık ki uzun ömürlü olmamakta ve soğuk odalar için de sorun teşkil etmektedir. Firmamız bünyesinde üretimini yapmakta olduğumuz soğuk oda cihazları ve kapıları birinci sınıf malzemelerden üretilmektedir.

Uluslararası ölçütlere göre üretilen mühendislik harikası kapılarımızın 2 yıl garantisi bulunmaktadır. Oda içerisinde sağlanan soğuk hava akımının dışarıya sızmaması için en ince detaylar hesaplanarak üretilmiştir. Gıda ve tıbbi ürün gibi pek çok ürünün doğru bir şekilde muhafaza edilebilmesi için özel koruma alanları oluşturmaktayız.

Özel koruma alanlarından herhangi bir sızıntı oluşmaması için gerekli tüm tedbirleri almaktayız. Soğuk oda kapıları bu anlamda en güvenli ekipmanlardan biridir. İçerdeki ürünün bozulmasına neden olacak tüm faktörleri ortadan kaldırarak üstün güvenlikli hizmetler sağlamaktadır. Firmamızla iletişime geçerek tüm cihazlarımız hakkında detaylı bilgi edinebilirsiniz.

WhatsApp chat WhatsApp Danışma Hattı