Uzun Ömürlü Ürünler İçin Soğuk Hava Deposu

Uzun Ömürlü Ürünler İçin Soğuk Hava Deposu

Uzun Ömürlü Ürünler İçin Soğuk Hava Deposu Kullanımı

Soğuk hava deposu gerek gıda gerekse kimyasal ürünler gibi bozulmaya yatkın ürünlerde hayati önem teşkil etmektedir. Bu nedenle özellikle son yıllarda işletmelerin hemen hepsi depo veya oda hizmeti almaktadır. Firmanızın zarara uğramaması ve ürünlerinizin hızlı bir şekilde bozulmaması için bu gibi hizmetler almanızda fayda vardır. Bakteri, küf ve mantarın oluşmadığı doğru muhafaza koşulları sağlanarak ürünleriniz çok daha uzun ömürlü olması amaçlanmaktadır.

Belli bir ısının üstünde sıcaklığa maruz kalan ürünlerin bozulma oranları da artmaktadır. Bu nedenle doğru saklama koşulları için ihtiyaç duyulan düşük sıcaklıklardır. Firmamız tarafından üretilen soğutma cihazları sayesinde bu ortamı kolaylıkla yaratabilir, ürünlerinizin uzun ömürlü olmasını sağlayabilirsiniz. İlaç, tıbbi malzeme, et ürünleri, meyve-sebze, unlu mamuller, süt ve süt ürünleri, dondurulmuş gıda, kimya sanayi gibi pek çok ürünün muhafaza koşullarının doğru sağlanabilmesi için soğuk hava deposu ihtiyacı vardır.

Uygun fiyat seçenekleriyle satışa sunduğumuz depoların, yine uygun fiyatlı ve kaliteli malzemeden üretilmiş ekipmanları bulunmaktadır. Soğuk oda kapıları ve Soğuk oda panelleri ni de düşük ücretler ödeyerek kullanabilirsiniz. Deponuzun yalıtımı ve ürünlerin güvenli bir şekilde saklanabilmesi için her türlü iyileştirme çalışmalarımız mevcuttur. Çözüm odaklı çalışma prensibimiz, sektörünüzün ihtiyacına uygun olacak şekilde çalışmalarını yürütmektedir. Hızlı ve kolay bir şeklide kurulum ve montaj hizmeti almak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

 

WhatsApp chat WhatsApp Danışma Hattı