Soğuk Oda Sistemleri ile Hijyenik Ortam Sağlayın

Soğuk Oda Sistemleri ile Hijyenik Ortam Sağlayın

Gıda sektöründe pek çok firma soğuk oda ve türevi sistemlerden yararlanmaktadır.

Soğuk oda sistemleri özellikle gıda alanında sıklıkla tercih edilen sistemlerdir. Son kullanma tarihi kısa süreli olan ve bozulma oranı fazla olan gıdaların doğru bir şekilde muhafaza edilebilmesi çok önemlidir. Uygun muhafaza koşulları da bu sistemler sayesinde oluşturulmaktadır. Ortamın ısı ve nem dengesinin ürünlerin bozulmayacağı şekilde hazırlanması için sistem kurulumları yapılmaktadır.

Gıda sektöründe pek çok firma soğuk oda ve türevi sistemlerden yararlanmaktadır. Bunun nedeni firmayı ekonomik anlamda zarara uğratacak durumların önüne geçilebilmesindendir. Üretimini yaptığımız her türlü cihaz ve ekipmanlar uluslararası standartlara uygun, kaliteli malzemelerden üretilmektedir. Ortamın ısı seviyesini koruyarak bakteri oluşmasının önüne geçerek hijyen koşullarını sağlayabilirsiniz.

Soğuk oda panelleri ve kapıları gibi gerekli tüm ekipmanların üretimini yapmaktayız. Odaların daha güvenli ve sorunsuz olması için bu tarz ekipmanlardan yararlanmanız oldukça destekleyici olmaktadır. Hangi sistemi tercih ederseniz edin, hızlı bir şekilde kurulum yapmakta ve sistemler hakkında detaylı bilgilendirme yapmaktayız. Uzun yıllardır hizmet verdiğimiz bu sektörde müşteri memnuniyetini ilke edinmiş deneyimli bir firma olduğumuzu belirtmek isteriz.

Sistemlerimizin iki yıl garantisi bulunmaktadır. gerek yanlış kullanım sonucu gerekse diğer problemler neticesinde herhangi bir arıza durumunda hızlı bir şekilde destek vermekteyiz. Soğuk oda sistemleri konusunda uzun yıllardır üretim ve uygun fiyatlı kurulum yapmaktayız. Hizmet alanlarımız ve fiyatlarımızla ilgili detaylı bilgi almak için bize ulaşabilirsiniz.

WhatsApp chat WhatsApp Danışma Hattı