İşletmenize En Uygun Soğuk Oda Kurulumu

İşletmenize En Uygun Soğuk Oda Kurulumu

Gıda sektöründe, tıbbi ve endüstriyel alanlarda soğutma olmazsa olmaz bir gereksinimdir.

Günümüzde pek çok işletme soğuk oda sistemleri ihtiyacı duymaktadır. Özellikle gıda sektöründe, tıbbi ve endüstriyel alanlarda soğutma olmazsa olmaz bir gereksinimdir. Ürünlerin muhafazası konusunda herhangi bir sorun yaşanmaması adına soğutma sistemlerinin kullanılması gerekmektedir.

 

Soğuk oda, her işletmeye göre farklı şekillerde üretilebilmektedir. İşletmenin ihtiyaçlarına göre farklı şekillerde tasarlanarak kullanıma hazır hale getirilmektedir. Bu sayede kapasite ve ihtiyaca uygun soğuk odalar tasarlanmaktadır. Firmamız tercihlerinize bağlı olarak betonarme veya prefabrik odalar tasarlamaktadır.

 

Et, balık, meyve ve sebze, süt ve peynir ayran gibi süt ürünleri, medikal ve tıbbi ürünler, unlu mamuller, dondurma vb. ürünler için soğuk oda kurulumu yapmaktayız. Catering yemek şirketlerinden tutun da otel, yemekhane ve restoran işletmelerine kadar her türlü işletme için kurulum yapmaktayız. -25 / +8 derece arasında muhafaza edilecek ürünleriniz için uygun koşulların sağlandığı profesyonel odalar inşa etmekteyiz.

 

Soğuk oda kapıları tercihlerinizde, muhafaza edilecek ürüne uygun olacak şekilde farklı seçenekler sunmaktayız. Kapılarımızda güvenli kilit sistemi olmakla beraber, 148 farklı tasarım seçeneği de bulunmaktadır.

 

Firmamız, sizin için en uygun soğuk oda analizi yapan profesyonel bir ekiple çalışmaktadır. Ekibimiz ürünlerinizin çeşidine veya kapasite oranına göre çeşitli analizler yaptıktan sonra projeyi hazırlamaktadır. Sizin de talepleriniz doğrultusunda hayata geçireceğimiz soğuk oda tasarımları sayesinde işletmeniz için en kârlı yatırımı yapmış olacaksınız.

WhatsApp chat WhatsApp Danışma Hattı