Soğuk Oda Kapıları Sayesinde Enerji Tasarrufu

Soğuk Oda Kapıları Sayesinde Enerji Tasarrufu

Soğuk Oda Kapıları Da Enerji Tasarrufu Sağlamanıza Destek Olur

Soğuk oda kapıları, tıpkı soğuk oda panelleri gibi muhafaza edilen alanın dış dünyadan gelebilecek etkilere maruz kalabilmesini önlemektedir. Aynı zamanda enerji tasarrufu sunan bu modellerimiz ısı ve ses yalıtımını önlemektedir. Kapılar, panellerin yanı sıra devamlı açılıp kapanma özelliği sunduğundan dolayı iç dünyanın dış dünyadan gelebilecek terleme ve ısı kaybını önleyecek özelliklerle üretilmesi gerekmektedir.  

Kapı seçimi de oldukça önemlidir. Kullandığınız daha doğrusu içerisinde muhafaza ettiğiniz ürüne göre kapı seçiminde bulunmanız ürünlerinizin hasar almasına ve maddi kayba uğramanıza engel olmaktadır. Kapı kalınlıkları da yine yapılan işe göre özel olarak dizayn edilmektedir. Beş farklı kapı modelimiz bulunmaktadır. Bu kapılar: monaraylı geçişli sürgülü kapı, monaray geçişli menteşeli kapı, menteşeli tip kapılar, Flip- Flap kapılar ve sürgülü kapı olarak müşterilerimize sunulmaktadır.

Sizler de yapmış olduğunuz iş koluna göre en uygun modeli tercih edebilirsiniz. Bu ürünlerin dış yüzeyi PVC kaplama galvaniz saç, paslanmaz saç polyester ve boyalı galvaniz saç ile üretilmektedir. Tamamen anti bakteriyel özellik sunan kapılar iç dünyanın dış dünyadan alabileceği tüm dezavantajlardan korunmanıza da destek olmaktadır.

Soğuk oda kapıları, soğuk hava depoları, soğuk oda ve şoklama tesislerinde özellikle gıda işletmelerinde kullanılmaktadır. Sorunsuz bir koruma özelliği sunan bu modellerin özellikleri ve fiyatları için hemen bizlerle iletişime geçebilirsiniz.

 

WhatsApp chat WhatsApp Danışma Hattı