Balık İşleme Tesisleri İçin Güvenli Soğuk Oda Seçimi

Balık İşleme Tesisleri İçin Güvenli Soğuk Oda Seçimi

Soğuk hava deposu işlemleri sayesinde bir sezon çıkarılan balıklar, tüm yıl boyunca halka aynı tazelikte ...

Soğuk oda sistemleri günümüzün gıda konusunda en önemli etken koruma mekanizmaları arasında yer aldığını bilmeyen yoktur. Özellikle balık gibi besin değeri yüksek ürünlerin aynı tazelikte korunabilmesi ise insan sağlığı açısından oldukça önemli bir noktada görülmektedir. Hem balığın besin değerinin insana doğru bir şekilde aktarılabilmesi hem de ürünlerin bozulmadan hizmete sunulabilmesi birçok kişinin hayatını olumlu yönde etkilemektedir.

Soğuk hava deposu işlemleri sayesinde bir sezon çıkarılan balıklar, tüm yıl boyunca halka aynı tazelikte ulaştırılmaktadır. Aynı tazelikte ulaştırılan ürünler sağlık açısından insanlara değer katmaktadır. Ancak bu koruma işlemi adına da soğuk hava deposu seçimlerinize özenle dikkat etmeniz gerekmektedir. Yanlış seçilen soğuk oda kapıları ya da soğuk oda panelleri sebebiyle ürünlerinizi tam istediğiniz gibi koruyamayabilir ve ürün kaybına uğrayabilirsiniz.

Tüm bu olumsuzluklardan korunabilmek adına saklamak istediğiniz ürüne özel soğuk oda yaptırmanız gerekmektedir. Bunu yaptırmadığınız müddetçe ürünleriniz aynı vitamin değerinde sağlıklı bir şekilde müşterilerinize ulaşmayacak ve olumsuz durumların gelişme ihtimali oldukça çok artacaktır. Bu durumda sizlerin oldukça yüksek maddi kayba uğramanıza neden olacaktır.

Siz de firma olarak balık işleme tesisinize doğru bir soğuk oda yapısı yaptırmayı planlıyorsanız firma olarak hemen bizlerle iletişime geçebilir ve ürünlerimiz hakkında detaylı bilgiler edinebilirsiniz. Tüm ürünlerimiz adına müşteri temsilcilerimiz sizlere fiyatlandırmalarımız hakkında da talebiniz doğrultusunda destek olacaktır.

WhatsApp chat WhatsApp Danışma Hattı