Paneller İle Soğuk Hava Deposu Koruma Altında

Paneller İle Soğuk Hava Deposu Koruma Altında

Soğuk Oda Panelleri İle Soğuk Hava Deposu Koruma Altına Alınmaktadır!

Soğuk oda panelleri üç farklı özellikte satışa sunulmaktadır. Paneller: yan bölümler, zemin ve tavan yapıları için oldukça önemlidir. Isı muhafazası için ürün saklanma koşullarında olmazsa olmaz işlemler arasında yer almaktadır. Doğru koruma alanı oluşturulmadığı müddetçe soğuk oda yapılarının içerisinde de ürünlerin bozulabilmesi söz konusu olmaktadır.

Soğuk hava deposu yapımında mühendislerimizle birlikte, içerisinde saklanacak ürünlerin ısı değerleri göz önüne alarak bir proje gerçekleştirmekte ve sorunsuz bir yalıtım sistemi oluşturmaya çalışmaktayız. Paneller poliüretan ve kilitli bir şekilde dizayn edilerek iç dış hava koruması tam anlamıyla sağlanmaktadır. Özellikle soğuk oda panelleri için çift geçmeli kilit sistemini yaparak dış dünyadan iç soğuk oda bölmesine hava akımının durdurulması sağlanmaktadır.

Soğuk hava deposu için en önemli etken kaynaklar soğuk oda kapıları ve panelleridir. İkisi de iç dünya ile dış dünya arasında bir kalkan görevi sergileyerek hava akımının engellenmesini sağlamaktadır. Bu sayede soğuk oda sistemlerinin içerisinde muhafaza edilmek istenen ürün başarılı bir şekilde saklanabilmektedir.

Soğuk oda panelleri; oluklu poliüretan kilitli paneller, düz poliüretan kilitli panel ve soğuk hava deposu kilitli zemin paneli olarak satışa sunulmaktadır. Siz de soğuk oda yapılarınızın tam bir koruma sağlamasını istiyorsanız web sitemizde bulunan irtibat numaralarımız üzerinden bizlerle iletişime geçebilir ve size en uygun olan panel yapılarını öğrenerek alışveriş işleminizi tamamlayabilirsiniz.

 

WhatsApp chat WhatsApp Danışma Hattı