İşleme Tesisleri İçin Anahtar Teslim Soğuk Hava Deposu

İşleme Tesisleri İçin Anahtar Teslim Soğuk Hava Deposu

Sebze Ve Meyve İşleme Tesisleri İçin Anahtar Teslim Soğuk Hava Deposu

Soğuk hava deposu bildiğiniz üzere 21. Yüzyılın en önemli gıda saklama işlemleri arasında yer almaktadır. Ürünleri aynı kalitede ve vitamin değerlerinde saklayabilmek adına özel olarak hazırlanan soğuk oda sistemleri insanların ilk günkü gibi ürünleri aynı tazelikte tüketebilmelerine yardımcı olmaktadır. Bu sistemler sebze ve meyvelere özel olarak hazırlanarak hangi sebzenin ya da hangi meyvenin kaç derecede soğutulması ya da şoklanması gerekiyorsa ona göre özel olarak dizayn edilip sizlere teslim edilmektedir.

Soğuk hava deposu panelleri ve soğuk oda kapıları son derece yüksek mühendislik harikaları ile dizayn edildiğinden dolayı ürünler muntazam bir şekilde korunabilmekte ve saklanabilmektedir. Uzun yıllardır firmamız her müşterimize özel anahtar teslim soğuk oda yapıları gerçekleştirmekte ve müşterilerimizin memnun olması sağlanmaktadır. İnsan gıdası açısından son derece önemli olan meyve ve sebzeler, aynı vitamin değerleri ile saklanarak insanların hizmetine sunulmak zorundadır.

Bu sebepten dolayı firma olarak mühendislerimizle birlikte tarım işçilerinin kolay bir şekilde ve sağlıklı bir şekilde ürün muhafaza edebilmesi adına soğuk hava deposu sistemlerini titizlikle yapmakta ve memnun kalmanıza yardımcı olmaktayız. Siz de soğuk oda sistemleri hakkında detaylı bilgi almak ve firmanıza uygun soğuk oda sistemini öğrenmek istiyorsanız hemen bizlerle iletişime geçerek hem size özel oda yapılarını öğrenebilir hem de soğuk odalarımızın fiyatları hakkında detaylı bilgiler alabilirsiniz.

WhatsApp chat WhatsApp Danışma Hattı