Nizam Gıda Sanayi Soğuk Muhavaza Odası

Nizam Gıda Sanayi Soğuk Muhavaza Odası

Nizam Gıda Sanayi kurulduğu günden bu güne kadar tavuk kesimlerini islami koşullarda, temiz ortamda elle kesiyor. İnsan sağlığına önem veren Nizam Gıda Sanayi, saattığı tavuk ürünlerini steril paketleme yöntemi ile sizlere sunuyor.

Nizam Gıda Sanayi  kurulduğu günden bu güne kadar tavuk kesimlerini islami koşullarda, temiz ortamda elle kesiyor. İnsan sağlığına önem veren Nizam Gıda Sanayi, saattığı tavuk ürünlerini steril paketleme yöntemi ile sizlere sunuyor.
 
Tavuklar kesildikten sonra soğuk havanın yoğun olduğu saklama ünitelerinde saklanarak besin değerlerini ve tazeliğini korumakta.
 
Niğde’nin büyük gıda toptancılarından birisi olan Nizam Gıda’nın ihtiyaçları doğrultusunda hazırlanan paketleme alanı, soğuk muhafaza odası ve donmuş muhafaza odası projeleri General Soğutma tarafından üretime geçirilerek montajları da sağlanarak teslim edilmiştir. Bizi seçtikleri için teşekkür eder, başarılar dileriz.
 
Soğuk Hava Deposunda Kullanılan Teknik Özellikler:
Soğuk Hava Deposu Cihazı ve Özellikleri: -5 C / +5 C ,Hermetic, Otomatik kumanda panolu, 5.00 HP ( Amerikan Copeland ) kompresör gücünde soğutma cihazı.
 
-18 C / -22 C ,Hermetic, Otomatik kumanda panolu, 7.00 HP ( Fransız Tecumseh ) kompresör gücünde soğutma cihazı
 
+10 C / +15 C ,Hermetic, Otomatik kumanda panolu, 2.00 HP ( Amerikan Copeland ) kompresör gücünde soğutma cihazı
 
Soğuk Hava Deposu Paneli :
 
Poliüretan dolgulu kilitli, aksesuarlı 80 mm panel yüzeyi POLY-POLY.
Poliüretan dolgulu kilitli, aksesuarlı 120 mm panel yüzeyi POLY-POLY.
 
Soğuk Hava Deposu Kapıları :
 
(150*220) cm net geçiş ölçülerinde, içeriden açılabilen emniyet mekanizmalı, poliüretan dolgulu, Sürgülü , POLY-POLY soğuk oda kapısı.
 
 
(150*220) cm net geçiş ölçülerinde, içeriden açılabilen emniyet mekanizmalı, poliüretan dolgulu, Sürgülü , POLY-POLY soğuk oda kapısı.
 
 
(200*220) cm net geçiş ölçülerinde, içeriden açılabilen emniyet mekanizmalı, poliüretan dolgulu, Sürgülü , POLY-POLY soğuk oda kapısı.
WhatsApp chat WhatsApp Danışma Hattı